Flybillet    Rejser    Billeje    Rejseplan    Rejsebureauer    Lande    Forsinkelse

Dragegrotterne på Mallorcas Østkyst - En oplevelse udover det sædvanlige

Destinationer - AF - 14. september 2023 - Indeholder annonce links

Dragegrotterne på Mallorca
Artiklen indeholder reklame i form af affiliate links


Dragegrotterne på Mallorcas

Hvis du overvejer at udforske et af Mallorcas mest betagende vidundere, så bør du bestemt sætte kurs mod Dragegrotterne, også kendt som "Cuevas del Drach".

Grotterne ligger på øens østkyst, nærmere betegnet i byen Porto Cristo.Dragegrotterne består af et imponerende karstsystem, der strækker sig over 1.200 meter og går op til 25 meter under overfladen.

Indenfor findes der fire store grotter: Cueva Negra (Den sorte grotte), Cueva Blanca (Den hvide grotte), Cueva Verde (Den grønne grotte) og Cueva Luis Salvador.

En af de mest fascinerende dele af grotterne er 'Lago Martel', et af verdens største underjordiske søer.

Det er en utrolig oplevelse at sidde ved søens bred og opleve en klassisk koncert, hvor musikernes både glider stille på vandet, og melodierne fylder grottens naturlige akustik.

Hvad gør Dragegrotterne specielle?

Foruden deres naturlige skønhed og imponerende stalaktitter og stalagmitter er Dragegrotterne kendt for deres fascinerende historie.

De har været kendt siden oldtiden, men det var først i begyndelsen af det 20. århundrede, at de blev fuldt udforsket af den berømte speleolog, Eduard Martel. Belysningen i grotterne er også noget helt specielt.

Skabt af den berømte arkitekt Carlos Buigas, er lyssætningen nøje designet til at fremhæve grotternes naturlige skønhed, og skaber en stemning af mystik og magi.

Hvorfor besøge Dragegrotterne?

Grotternes formationer er et vidnesbyrd om jordens evne til at skabe kunst over millioner af år.

Det i sig selv er fascinerende men at opleve en koncert i en naturlig akustisk arena som grotterne er, er noget, der bør opleves mindst én gang i livet.

Dragegrotterne er ikke blot en turistattraktion; de er en oplevelse, der bringer dig tættere på naturens vidundere og menneskets trang til opdagelse.

Hvis du leder efter en unik og uforglemmelig oplevelse på Mallorca, er Dragegrotterne et must-see. Gør dig klar til en eventyrlig rejse ind i jordens dyb.

Forudbestil din plads hos Get Your Guide

Senest opdateret 14-09-2023.